16 May 2012

Segmen Exchange Bloglist "Blogger Apakah?"

Assalamualaikum and Hye Readers..

Okeyy malam  nii aku nak join segmen dari cik abg Mk Syahir kita.. Alarr blogger yang selalu buat muka innocent tuu.. kehkehkeh..


Korang boleh klik banner atas tuu kalau korang nak join.. Yang tak bestnye aku tak boleh laa masukkan blog Apakah? dalam bloglist sebab aku tak buat bloglist.. Sorry Mk Syahir.. hewhew.. Jom jom kita memeriahkan lagi segmen Mk Syahir nii.. Lagipun nii first segmen beliau.. Support Mk Syahir!! hekhekhek.. 

Tags :
Korang semua yang join segmen ni.. ^_^

Thanks For Reading

18 comments:

  1. thanks a lot join segmen saya =)

    senarai peserta telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..hehehe =)

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen yg sama:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  3. follow dan singgah

    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  5. singgah2. thaks akak follow saya

    ReplyDelete
  6. chak ! maya datang dari segmen samaaaa ~~~

    salam kenal !

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen sama jugak. Follow sini :)

    ReplyDelete
  8. hye dear..selmt bersegmen ya...done follow u back... :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yang sama..

    jom melawat blog saya. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  10. hai dear,
    tumpang lalu :)
    saya follow awk :)

    http://ehfarahin.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

    ReplyDelete
  11. wewit! teddy datang dari bulan ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum Tuan Puan Komen yang Cantek & Hensem .
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini .
Satu Pun Jadi lahh . Hekhek ^_^

✿✿✿✿copyright©2011-2014 all rights reserved by fiza suhaimi✿✿✿✿