12 September 2011

Birthday Damia

Assalamualaikum and Hye Readers..
Happy Birthday to U..
Happy Birthday to U..
Happy Birthday to Damia..
Happy Birthday to U..
sumbang yang amat suara aku..
haha..
9/9/2011 yang lepas kami semua sambut birthday 
si kecik yg brnama Damia Uzma Bt Azhar..
ni la gambar si kecik 2..


comel kn..hehe..
besar dah si kecik ni..
tahun ni umur dia dah mencecah yg ke-4 tahun..
tahun depan b0leh la dia masuk tadika..
belajar pandai2 naa damia..
2 la pesanan aku dkt si kecik ni..
kalau si kecik ni start cakap mesti x b0leh berhenti..
banyak sangat soalan yang ada dkt minda dia..
gerenti cikgu pun b0leh kalah bila lawan cakap 
dengan si kecik ni..hehe..

nak citer pasal Damia Uzma ni..
actually si kecik ni just sepupu aku je..
tp dia panggil kt mak aku dgn panggilan mak..
sebab kami semua amik then jaga dia dari dia baby lagi..
mami dia kerja sebagai cikgu..abah dia lak keja kilang..
tak de sesiapa nak jaga si kecik ni..
jadi kami semua bercadang nk jaga si kecik ni..
sebab 2 bila dia dah besar dia very close ngn kami semua..
bila dia balik je rumah dia mesti kami 
semua rindu dekat si kecik ni..
anyway..
Happy Birthday ye Damia..
jangan makan gula2 banyak sgt..
hehe..


Thanks For Reading

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum Tuan Puan Komen yang Cantek & Hensem .
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini .
Satu Pun Jadi lahh . Hekhek ^_^

✿✿✿✿copyright©2011-2014 all rights reserved by fiza suhaimi✿✿✿✿