9 June 2011

Re-new Lesen

Assalamualaikum and Hye Readers..

Aku nak cerita dekat korang semua ni.. Aku baru jee re-new lesen.. Tu pun lesen motor jee.. Lesen kereta aku tak hambik lagik.. Iyelah umur pun tak cukup lagi.. Lega rasanya aku dah boleh buang sticker P yang selama ni bertempek dengan anggunnya dekat motor honda wave kesayangan aku.. Lol.. Aku re-new lesen motor cuma setahun saja..

Sudah tamat tempoh

Puan kerani tuhh cakap kalau nak re-new lesen motor sampai tiga, lima tahun kena lepas dari tarikh lesen motor aku yang luput tuu.. Mana laa aku nak tahu kan.. Lagipun mak abah aku re-new lesen dorang sampai lima tahun.. Tapi tak mengapa.. Asalkan aku dah lepas daripada lesen P aku tu.. Puas rasanya hati aku sekarang ni.. Thanks to abah sebab bagi duit dekat kakak nak re-new lesen motor even 20 hinggit jee.. Tak lupa jugak dekat mak sebab dah bawak kakak pergi re-new lesen motor kakak.. I Love U mak abah.. Muahhh.. :D

Thanks For Reading

6 comments:

Assalamualaikum Tuan Puan Komen yang Cantek & Hensem .
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini .
Satu Pun Jadi lahh . Hekhek ^_^

✿✿✿✿copyright©2011-2014 all rights reserved by fiza suhaimi✿✿✿✿