18 February 2011

Blog Aku Rosak!!

Assalamualaikum and Hye Readers..

Huwaaaa.. Sedih sangat bila blog aku jadi mereng + gila.. Then terus rosak.. Aku penat-penat bangunkan sendiri blog aku yang serbu naif ni, tetiba jadi macam ni plak.. Aku tak kisah pasal beriban follower.. Tapi dekat manakah harus aku cari ganti.. Haha..


Ini laa rupa blog lama aku.. Sampai background belakang tak nak keluar.. Blog aku boleh jadik macam tuu sebab posting entry keluar dua kali.. Double posting.. Grrrrr.. Geram tahap nak terjun bangunan.. Ni rupa dia..


Bila aku carik kod ni  <b:widget id='Blog1' locked='true' title='Blog Posts' type='Blog'/> nak delete memang tak ada.. Coding merah tuu laa yang menyebabkan blog aku jadik double post.. 

Jadi aku pun mula laa hangin.. Aku copy semua entry yang aku dah post dekat blog lama aku tuu then aku paste dekat belog aku yang baru ni.. Macam mana korang? Boleh kan aku buat macam tu? Bukan apa.. gila penat aku taip lepas tuu blog aku tu rosak macam tu jee.. Hewhew.. ^_^v

Thanks For Reading

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum Tuan Puan Komen yang Cantek & Hensem .
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini .
Satu Pun Jadi lahh . Hekhek ^_^

✿✿✿✿copyright©2011-2014 all rights reserved by fiza suhaimi✿✿✿✿